BOUW

Allround Bouwvakker
  • Vakkundig
  • Veelzijdig
  • Allround inzetbaar

Bouwvakker is een algemene benaming voor mensen die binnen de bouw werkzaam zijn. Dit betreft over het algemeen de arbeiders die op de werkvloer te vinden zijn en geen kantoorpersoneel. Binnen de bouwsector komen veel uiteenlopende soorten beroepen voor, die gezamenlijk ook wel bouwvakker genoemd worden.

Een echte bouwvakker is een werknemer die veelzijdig is en als vakman gezien moet worden. Dit betekent dat een timmerman zo allround is dat hij of zij ook kan metselen naast timmeren. De term bouwvakker is dus een algemene term om aan te geven dat iemand binnen de bouwsector werkzaam is. 

INHOUD

Beroepsbeeld: waar werk je en wat doe je?

De term bouwvakker heeft meestal betrekking op bouwpersoneel dat te vinden is op de grotere bouwlocaties, waar veel verschillende soorten bouwvakkers werkzaam zijn. Vooral voor aannemers is het belangrijk om vakkundig personeel in dienst te hebben die allround inzetbaar zijn.

Een timmerman moet meer kunnen dan het alleen stellen van profielen. Denk bijvoorbeeld aan het afhangen van deuren, bekistingen maken, kozijnen stellen, metselen of aan het kitten van een nieuwe badkamer.

Vaak is een bouwvakker gespecialiseerd op één of meerdere vakgebieden, maar naast zijn hoofdtaak wordt wel verwacht dat hij verstand heeft van alles wat met klussen te maken heeft. Zo moeten bouwvakkers bijvoorbeeld grond egaliseren of juist kuilen graven.

Ook moeten bouwvakkers verschillende machines kunnen bedienen die nodig zijn voor de bouwwerkzaamheden, zoals mixers, pompen, compressoren of graafmachines.

Overige Vacatures

SOLLICITEREN

Wil je jezelf inschrijven als werkzoekende, gebruik de formulier hieronder. In het bericht gedeelte kun je jouw wensen extra toelichten.

INSCHRIJFFORMULIER

0614-726 503

Louis Porquinlaan 1
4611 AM Bergen op zoom
Telefoon: +31 (0)614 726 503

Louis Porquinlaan 1
4611 AM Bergen op zoom
Telefoon: +31 (0)614 726 503

© 2019 Alle rechten voorbehouden

Personeelsdiensten önder b.v.