LOGISTIEK

Logistiek Medewerker
  • Magazijnmedewerker
  • Orderpicker
  • Heftruckchauffeur

Een logistiek medewerker c.q. expeditiemedewerker werkt doorgaans in een magazijn van een distributiecentrum zoals die heel veel voorkomen bij verschillende soorten bedrijven. Een logistiek medewerker werkt doorgaans voor bedrijven die actief zijn binnen de transportsector. Ook groothandelsbedrijven hebben logistiek medewerkers in dienst. De functie van een logistiek medewerker bestaat onder andere uit het coördineren van inkomende en uitgaande goederenstromen.

INHOUD

Beroepsbeeld: waar werk je en wat doe je?

De taken van een logistiek medewerker zullen over het algemeen bestaan uit het lossen van goederen, het ordenen van goederen, het inventariseren van goederen en het beladen van vrachtwagens. De specifieke taken van een logistiek medewerker zullen per bedrijf verschillen en zijn niet eenduidig aan te geven. Omdat de meeste distributiecentrums groot zijn werken er doorgaans ook meerdere logistiek medewerkers die verschillende taken kunnen uitvoeren binnen het bedrijf. 

De meeste logistiek medewerkers hebben specifieke taken maar dit kan per bedrijf natuurlijk verschillend zijn.

Overige Vacatures

SOLLICITEREN

Wil je jezelf inschrijven als werkzoekende, gebruik de formulier hieronder. In het bericht gedeelte kun je jouw wensen extra toelichten.

INSCHRIJFFORMULIER

0614-726 503

Louis Porquinlaan 1
4611 AM Bergen op zoom
Telefoon: +31 (0)614 726 503

Louis Porquinlaan 1
4611 AM Bergen op zoom
Telefoon: +31 (0)614 726 503

© 2019 Alle rechten voorbehouden

Personeelsdiensten önder b.v.