SCHILDER

Allround Schilder
  • Vakkundig
  • Ervaren
  • Kwaliteit

Een schilder is gespecialiseerd in diverse werkzaamheden zoals schilderen, behangen en het kitten en zetten van glas. Als we over een allround schilder spreken noemt men een schilder ook wel eens een meesterschilder. De kerntaak van een schilder is het beschermen van diverse onderdelen van gebouwen tegen de weersinvloeden van buitenaf. Dit bekent niks anders dan dat de schilder kozijn, ramen en deuren voorziet van een goede verflaag zodat vocht geen invloed heeft op de verschillende onderdelen. Ook het zetten van glas en het kitten van glas zijn belangrijke werkzaamheden voor het beschermen van gebouwen tegen weersinvloeden van buitenaf.

INHOUD

Beroepsbeeld: waar werk je en wat doe je?

Als schilder kan je te maken krijgen met verschillende ondergronden die geschilderd moeten worden zoals hout, steen, stukmortel, metaal en kunststoffen. Ondanks dat de kerntaak van een schilder is het beschermen van onderdelen zoals kozijnen tegen de weersinvloeden van buitenaf speelt verfraaiing tegenwoordig ook een belangrijke rol als schilder. 

Het vakgebied van een schilder vraagt om redelijk veel verschillende vaardigheden en materialenkennis, omdat verschillende ondergronden om verschillende technieken en materialen vragen. Mooi en vooral duurzaam schilderwerk is meestal alleen te bereiken als de schiller over voldoende vakkennis en ervaring beschikt. Daarnaast zijn de juiste handelingen in de juiste volgorde zeer belangrijk voor goed schilderwerk.

Overige Vacatures

SOLLICITEREN

Wil je jezelf inschrijven als werkzoekende, gebruik de formulier hieronder. In het bericht gedeelte kun je jouw wensen extra toelichten.

INSCHRIJFFORMULIER

0614-726 503

Louis Porquinlaan 1
4611 AM Bergen op zoom
Telefoon: +31 (0)614 726 503

Louis Porquinlaan 1
4611 AM Bergen op zoom
Telefoon: +31 (0)614 726 503

© 2019 Alle rechten voorbehouden

Personeelsdiensten önder b.v.