SCHOONMAAK

Schoonmaker - Schoonmaakster
  • Flexibel
  • Zorgvuldig
  • Vriendelijk
Een schoonmaker of schoonmaakster is werkzaam binnen de facilitaire dienstverlening en is meestal verantwoordelijk voor diverse werkzaamheden, die allemaal met schoonmaken te maken hebben. Welke werkzaamheden een schoonmaker precies uitvoert kan verschillen per opdracht of bedrijf, omdat je als schoonmaker ook verantwoordelijk kan zijn voor specifieke schoonmaakwerkzaamheden. In het kort kunnen we een schoonmaker omschrijven als een allround vakman of vakvrouw die schoonmaakt.

INHOUD

Beroepsbeeld: waar werk je en wat doe je?

Een schoonmaker kan veel taken uit handen nemen. Bij bedrijven wordt dit over het algemeen in de avonduren gedaan zodat werknemers hier geen overlast van ondervinden. De schoonmaker kan onder meer de volgende taken uitvoeren afstoffen, prullenbakken legen, afwassen, vloeren dweilen en de toilet ruimtes schoonmaken.

Vooral op plekken waar veel mensen komen, zoals openbare gebouwen, zal er dagelijks schoongemaakt moeten worden. Buiten het schoonmaken moet bijvoorbeeld ook prullenbakken geleegd worden en toiletpapier aangevuld worden. Schoonmakers komen echt overal voor, denk maar eens aan gemeentes die mensen in dienst hebben om de straten schoon te houden, of aan bushokjes die schoongemaakt moeten worden. Zonder schoonmakers zal het snel onprettig worden voor de mensen.

Overige Vacatures

SOLLICITEREN

Wil je jezelf inschrijven als werkzoekende, gebruik de formulier hieronder. In het bericht gedeelte kun je jouw wensen extra toelichten.

INSCHRIJFFORMULIER

0614-726 503

Louis Porquinlaan 1
4611 AM Bergen op zoom
Telefoon: +31 (0)614 726 503

Louis Porquinlaan 1
4611 AM Bergen op zoom
Telefoon: +31 (0)614 726 503

© 2019 Alle rechten voorbehouden

Personeelsdiensten önder b.v.